Početna / Aktuelnosti / 28. Internacionalni kongres up . . .
28. Internacionalni kongres upravljanja projektima na temu „Upravljanje projektima u digitalnoj dekadi"
Objavljeno: 23.05.2024
Autor: Redakcija

PROCON je uzeo učešće na 28. Internacionalnom kongresu upravljanja projektima na temu „Upravljanje projektima u digitalnoj dekadi", koji je održan 16, 17. i 18. maja 2024. godine u Aranđelovcu. Kongres je organizovan od strane IPMA Srbija, koja je članica Međunarodne asocijacije za upravljanje projektima (International Project Management Association-IPMA). PROCON su na kongresu predstavljali Dragutin Sekulović, glavni menadžer i Jadranka Novović, program menadžer.

Kongres je okupio istraživače i eksperte iz 15 zemalja, kako bi razmijenili znanja i iskustva i upoznali se sa novim rješenjima i najboljim praksama u upravljanju projektima u digitalnoj dekadi. Na Kongresu su predstavljeni novi tehnološki trendovi i njihova primjena u upravljanju projektima, pružajući uvid učesnicima u kojoj mjeri vještačka inteligencija može da doprinese uspjehu projekta.

U okviru Kongresa organizovan je niz panela i okruglih stolova na kojima su učesnici imali prilike da, između ostalog, razmijene iskustva i upoznaju se sa novim praksama u projektnom menadžementu i mogućnostima za unapređenje upravljanja projektima.