Početna / Aktuelnosti / Održan redovni VII Koordinaci . . .
Održan redovni VII Koordinacioni sastanak na projektu „Unapređenje sistema za upravljanje otpadnim vodama i vodosnadbijevanja na sjeveru Crne Gore“

(Bijelo Polje, Rožaje, Mojkovac, Kolašin)

Objavljeno: 15.09.2023
Autor: Redakcija

U prostorijama Delegacije Evropske Unije u Crnoj Gori održan je redovni VII Koordinacioni sastanak na projektu „Unapređenje sistema za upravljanje otpadnim vodama i vodosnadbijevanjem na sjeveru Crne Gore “ - Bijelo Polje, Rožaje, Mojkovac, Kolašin.

Sastanku su prisustvovali predstavnici PROCON-a, Evropske investicione banke, PPF Konsultanta, Jaspers Konsultanta, Ministarstva ekologije prostornog planiranja i urbanizma, Uprave za kapitalne projekte i opština Bijelo Polja, Kolašin, Mojkovac i Rožaje.

Predmet sastanka je bio sagledavanje napretka ostvarenog na projektu koji se ko-finasira iz obezbijeđenih grant sredstava Zapadnobalkanskog investicionog okvira - WBIF i sredstava kredita Evropske investicione banke.

Učesnici su razmotrili otvorena pitanja na projektu i definisali dalje korake i obaveze uključenih strana u predstojećem periodu. Sledeći koordinacioni sastanak će se održati 12. oktobra 2023.godine.