Početna / Naše nagrade

Naše nagrade

08.06.2022

100 NAJVEĆIH U CRNOJ GORI

DOO“Project-Consulting” – Podgorica (PROCON) je kroz projekat „100 najvećih“ u Crnoj Gori dodijeljeno priznanje.

Crnogorski provajder poslovnih informacija BI Consulting je na osnovu rezultata rada prikupio i analizirao podatke o poslovanju crnogorskih preduzeća za 2021 godinu. Ovo vrijedno priznanje uručeno je Valeriji Saveljić, v.d. izvršnoj direktorici PROCON-a, od strane Ratka Nikolića izvršnog driktora BI Consulting.

Ovim je PROCON prepoznat kao uspješno crnogorsko preduzeće koje doprinosi razvoju komunalne infrastukture i zaštiti životne sredine što je i objavljeno i u poslovnim novinama ,,100 najvećih“ kompanija u Crnoj Gori.

Priznanje„100 najvećih“ koje je naše Društvo dobilo drugi put za redom, najbolje predstavlja potvrd . . .

25.10.2022

Zlatni sertifikat poslovne izvrsnosti

DOO "Project - Consulting” - Podgorica (PROCON) je nagrađen zlatnim sertifikatom poslovne izvrsnosti

Urađena je finansijska analiza i rangiranje po bonitetu i poslovnim rezultatima, a zlatno priznanje uručeno je v.d. izvršnoj direktorici Valeriji Saveljić, od strane predstavnika kompanije Solvent Rating, Zorana Butulije.

Zlatni sertifikat poslovne izvrsnosti predstavlja najviši stepen uspješnosti kompanija, poslovanje bez blokada računa, poreskih dugovanja i izračunava se na osnovu 18 parametara likvidnosti i solventnosti.

Nosioci sertifikata poslovne izvrsnosti se nalaze u najužem miljeu od 1.9% firmi u Crnoj Gori.

. . .

02.03.2023

Best Manager Award 2023

Valeriji Saveljić, izvršnoj direktorici ,,Project-Consulting״-Podgorica (PROCON) iz Podgorice, uručeno je priznanje za najboljeg menadžera, za odgovorno, savjesno i uspješno rukovođenje!

PRESTIŽNO PRIZNANJE "BEST MANAGER AWARD 2023" predstavlja  najuspješnije  rukovodioce firmi koji su postigli određeni poslovni uspjeh, istakli se u poslovnom svijetu, doprinijeli rastu, razvoju i napretku privrede Crne Gore.

Rukovodioci firmi  koje su ušle u ovu kategoriju su kompanije koje imaju najviši rejting u poslovanju u Crnoj Gori.

Valerija Saveljić, diplomirani ekonomista, rođena je u Pljevljima,sa radnim iskustvom od 28 godina. Od 2021. godine kada je stupila na funkciju izvršne direktorice ,,Project-Consulting״-Podgorica (PROCON), . . .